Amenajarea biroului de acasa

Daca lucrezi de acasa, sau iei cu tine munca de la birou pentru ceva completari in mod frecvent, iti datorezi amenajarea unui birou cu tot ceea ce-ti trebuie. E foarte important sa ai acel spatiu amenajat in cadrul caminului pentru a putea munci in liniste, dar care sa se si integreze bine si care sa iti faca munca mai placuta, cu atat mai mult daca ceea ce faci este sa iti conduci propria ta afacere de acasa.

Primul pas il constituie alegerea spatiului. Trebuie sa te hotarasti daca transformi o camera intreaga pentru aceasta nevoie sau daca poti sa strecori biroul intr-una din camere fara a ocupa prea mult spatiu si fara a afecta peisajul general. Daca ai nevoie de liniste in timp ce lucrezi, fara sa ai prea multe elemente care sa te distraga, amenajeaza-ti o camera pentru aceasta, insa daca consideri ca poti lucra si intr-un spatiu din living sau dintr-o alta camera, iti poti pregati acel „coltisor” al tau, dupa bunul plac. Poti lua in considerare si un birou la care sa nu stai asezat, sa stai in picioare, daca nu necesita prea mult timp activitatea ta in acest sens.

Daca amplasezi biroul intr-un colt al camerei, ai grija sa valorifici spatiul. Coltul poate fi folosit foarte bine pentru copiator sau imprimanta, pentru monitorul calculatorului sau altceva care nu va fi mutat din loc prea des. Foarte important este si confortul, primul lucru in acest sens este sa iti alegi un scaun confortabil; de evitat scaunele de bucatarie, taburete si altele care sa-ti provoace dureri de spate, un scaun ergonomic este alegerea potrivita. La urma urmei, esti acasa si trebuie sa te simti relaxat chiar daca muncesti.

Mobila este de asemenea, foarte importanta. Daca iti doresti un birou cat mai profesional poti alege o mobila de lux. O incapere bine decorata si primitoare isi va schimba radical starea de spirit. Astfel, o mobila potrivita pentru biroul tau nu doar ca va da clasa intregii incaperi, ci va face sa te simti in largul vostru.

Tine cont si de spatiu. Gaseste un loc pentru toate, asigura-te ca ai suficient spatiu pentru ca biroul sa ramana aerisit, sa nu fie foarte aglomerat si in momentul cand cauti ceva sa fii nevoit sa rascolesti tot. Sursa de lumina trebuie sa fie buna, si poti monta lampi si surse suplimentare de lumina pentru a-ti face mediul de lucru mai placut, mai util si mai luminos.

Poti tine si o planta pe birou, daca mai ai loc. Nu uita cum vei decora biroul, cum il vei personaliza si amenajeaza chiar si un loc pentru prietenul necuvantator, daca tii un animal in casa. Ai acum cateva idei, poti sa incepi sa-ti amenajezi spatiul de lucru, sau sa-l restilizezi pentru a arata mai bine si pentru a-l eficientiza atat din punct de vedere al ergonomiei cat si al utilitatii.

admin

2 comments to “Amenajarea biroului de acasa”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Telor invest SRL - 22 august 2016 Răspunde

    buna ziua,
    dorim achizitia unui set birou(conform poza prezentata): cu fotoliu directorial 1 bucata
    -fotoliu vizitatori 2 bucati
    -masuta cafea(in ton cu biroul) 1 bucata

Leave a Reply

Your email address will not be published.