Alege un termostat de ambient pentru confort termic deplin

 

Ce urmaresc toti romanii?  Cred ca unul dintre obiectivele cele mai comune pe care acestia le au sunt cele legate de confortul termic si, daca nu ma insel, chiar iau masuri serioase in aceasta privinta cu fiecare aparitie tehnologica specifica.

Termostatele au devenit centrul de atentie al marii majoritati prin faptul ca ofera posibilitatea de a asigura necesarul de caldura in locuinta, fara a face risipa de caldura, deci de combustibil si bani. Din acest punct de vedere nu ducem deloc lipsa deoarece piata ne intampina cu o varietate de modele, la care poate ca unii nici nu au visat.

Problema deci din acest punct de vedere nu ar consta in gasirea unui termostat bun, ci in a-l alege pe cel mai potrivit dintre mai multe variante. Lider pe piata termostatelor de ambient la ora actuala este Salus Controls, o adevarata sursa de dispozitive inteligente destinate controlului temperaturii din locuinte.

Cum poti obtine confortul termic deplin in locuinta?

Rolul pe care il indeplinesc termostatele in acesta privinta nu poate fi contestat de nimeni si nici diminuat.

Persoanele care inca nu detin cunostintele necesare vizavi de acest subiect dar sunt interesate de un aparat de acest fel trebuie sa se documenteze corespunzator inainte de a face o astfel de achizitie. De ce spun asta? Datorita faptului ca piata este atat de diversificata, sansele de a gasi ceva mult mai bun decat dispozitivul asupra caruia te-ai oprit prima data sunt destul de mari.

Spre exemplu, cei care au deja termostatul de ceva timp iau acum in considerare varianta achizitionarii de termostate ambientale wireless pentru ca ofera mult mai multe avantaje decat cele clasice. Care ar fi aceste beneficii pe care le aduc in plus aparatele? Iata cateva dintre acestea:

Design mai modern si practic – oricine doreste sa aiba o casa moderna, iar un astfel de termostat inteligent poate reprezenta cea mai buna solutie in acest sens, de ce nu chiar piesa care lipseste pentru a completa decorul dintr-o anumita incapere.

Control prin internet – spre deosebire de termostatele care deja pot fi incadrate in randul celor invechite, modelele wireless se fac remarcate prin faptul ca pot fi controlate cu usurinta de la distanta. Nu este nevoie decat de conexiune la internet si un dispozitiv potrivit pentru a descarca aplicatia prin care pot fi facute diverse setari ale termostatului. In acest sens este potrivit atat un telefon, o tableta, cat si un laptop, dupa posibilitati.

Astfel, situatiile in care casa te intampina cu o raceala apasatoare, cu peretii reci si o atmosfera deprimanta sunt scoate din start din ecuatie. Dupa ce te autentifici cu datele pe care le primesti cand comanzi termostatul (cel putin de aceste privilegii beneficiaza clientii Salus Controls), ai posibilitatea sa stabilesti orice valori de temperatura doresti, indiferent ca esti la serviciu, plecat in vacanta sau in alta tara cu diverse treburi.

Cand te intorci acasa, poti porni termostatul pentru a crea atmosfera calda si primitoare la care deocamdata doar visezi. Gandeste-te cata nevoie au micutii tai de asta atunci cand se intorc de la scoala in zilele friguroase de iarna.

Costuri rentabile – cand aud toate aceste beneficii, multi deja se gandesc la faptul ca sigur este in joc o suma insemnata de bani. Este de la sine inteles ca vorbim despre o cifra putin mai ridicata, insa la un calcul rapid in raport cu preturile curente ale facturilor, aceste cheltuieli sunt amortizate chiar dupa primele luni de utilizare a termostatului.

Toate cele mentionate sunt aspecte ce trebuie avute in vedere atunci cand ne gandim la confortul termic de care avem nevoie in locuinta. Merita o astfel de investitie? Cu siguranta ca da si de asta s-au convins deja cei care se bucura in prezent de beneficiile unui termostat ambiental wireless.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.