Alege calitate, alege platforma Stailer

Cât de îndrăzneață ai ales să fii vara aceasta cu noile trenduri în materie de beauty? Te-ai gândit la o schimbare de look? Sau poate că ai nevoie de un masaj de relaxare la fiecare final de săptămână.

Fiecare persoană definește frumusețea în modul său de a o vedea, însă în ultima perioadă unii o asociază cu platforma Stailer.

Fiind o platformă online care te programează la orice salon îți dorești din industria de hair and beauty, este de înțeles de ce este asociată cu frumusețea. Ca să fii și să te simți frumos, ai nevoie să investești puțin timp în tine, să mergi la un salon de beauty, să vezi ce mai este nou și în trend și să te programezi rapid cu Stailer.

Ai Stailer, ai parte de calitate

Indiferent de serviciul pe care îl vei alege din sfera beauty, cu siguranță vei avea parte de calitate. Și asta pentru că în cadrul saloanelor, există profesioniști cu o experiență vastă în spate, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață, care iubesc ceea ce fac și care pun accent și pe nevoile și cerințele fiecărui client în parte. Poți să vezi detalii extra in acest articol.

De aceea, platforma Stailer este din ce în ce mai apreciată de cei care o utilizează. Acest lucru de altfel o dovedesc și recenziile, fiind toate punctate cu 5 steluțe. În plus, este foarte ușor de utilizat și tot ce ai nevoie este să ai acces la un telefon și internet.

În mai puțin de 5 minute ți-ai făcut o programare la orice saloane pentru vopsit parul in Iasi. Te poți programa la orice oră din zi sau din noapte, nefiind condiționat de nimic. Mai mult decât atât, poți alege mult mai ușor orice salon îți dorești pentru că pe Stailer vei găsi toate detaliile necesare, fotografii ale saloanelor, prețurile corecte cât și durata serviciilor, locația prin Google Maps și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Astfel că îți va fi mai ușor să alegi. În plus, este o platformă care poate fi accesată 100% gratuit.

Anul acesta este la modă și platforma Stailer

Vara asta este despre multe zâmbete, raze de soare, multă culoare, veselie și multe evenimente de neuitat. Și asta pentru că restricțiile s-au ridicat și putem profita pe deplin de natură și aer liber.

Nu putem merge oricum la evenimente sau într-un concediu, mai ales că vom face multe fotografii, care vor rămâne ca și amintire. Platforma online Stailer este aliatul perfect care ne ajută să fim în trend.

Chiar dacă nu activează în toate zonele țării, este foarte așteptată de către cei care au auzit de ea. În toamna anului trecut s-a lansat prima dată în Cluj-Napoca apoi în Timișoara, Iași, București și Oradea.

Deci dacă ești în trecere sau au vreun eveniment prin aceste orașe, nu uita să te programezi cu Stailer. Pentru mai multe detalii accesează site-ul stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.