Detii un hotel? Afla de ce ai nevoie de un sistem de ventilatie cu recuperare de la Altecovent

Aerul pe care il respiram are o foarte mare influenta pentru sanatatea noastra. Sunt unele spatii in care este un aer greu respirabil, din cauza ca nu este aerisit sau un bun nivel de oxigen. Aici nu vorbim doar despre persoanele care au probleme respiratorii, ci despre orice persoana in general. In ultimii ani oamenii au inteles cat este de important ca macar in propria locuinta sa aiba un aer cat mai curat, cat mai putin viciat.

Asta pentru ca problemele de sanatate care pot aparea pe termen lung nu sunt de ignorat. Astfel ca sunt multe spatii in care este nevoie de sisteme de ventilatie cu recuperatoare de caldura. Afla ca la Altecovent poti gasi astfel de sisteme pentru care poti opta. Poti afla in acest articol de ce ai nevoie de sisteme de ventilatie atat pentru casa cat si pentru orice alt spatiu pe care il detii, daca vrei sa ai parte de clienti multumiti.

Importanta unui sistem de ventilatie pentru acasa

Multi dintre noi am inteles pana in acest moment cat este de important sa respiram un aer cat mai curat. Motiv pentru care s-au inasprit si legile cu privire la ambalajele din plastic si grija pentru mediul inconjurator a crescut si in randul cetatenilor de rand. Asta pentru ca nivelul de poluare a crescut la cote alarmante.

Asta inseamna ca aerul pe care il respiram nu este chiar sanatos, in special in orase. Multe persoane considera ca aerisesc o casa daca deschid geamurile. In acest caz aerul viciat din casa doar este inlocuit cu aer viciat de afara, deci asta nu inseamna ca respiri aer curat mai apoi.

Motiv pentru care ai nevoie de un recuperator de caldura. Acesta filtreaza aerul care intra in casa, deoarece are filtre de praf. Acesta fiind doar unul dintre motivele pentru care un astfel de sistem poate fi solutia optima pentru orice casa.

De ce este mai eficient un sistem de ventilatie decat alte metode?

Daca vei accesa site-ul celor de la Altecovent, care au pagina oficiala de prezentare ventilatiecurecuperarecaldura.ro, vei descoperi o serie de avantaje si diverse astfel de sisteme dintre care sa alegi. Alaturi de faptul ca elimini din cantitatea de praf care intra in casa si ca aerul este unul mult mai curat, este eficient un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura si din alte perspective.

Acesta te poate ajuta sa eviti igrasia si mucegaiul din casa. Cu cat un spatiu este mai bine ventilat cu atat mai mult eviti acumularea de umiditate. Este foarte benefic pentru cei care au probleme de respiratie, dar si pentru cei care vor sa evite astfel de probleme. Pe scurt este indicat pentru toata lumea.

Aceste sisteme sunt eficiente si pentru ca reduc din costurile lunare pentru incalzire. Asta pentru ca nu mai deschizi geamurile pentru a aerisi si nu se raceste aerul din casa. Sistemele de ventilatie introduc in incaperi aer filtrat, dar au filtre si pentru recuperare de caldura. Astfel ca mentii temperatura si sistemele de incalzire nu trebuie sa compenseze din acest punct de vedere. Ai constant confort termic si aer curat. Ce poate fi mai avantajos de atat?

De ce este recomandat ca intr-un hotel sa existe un astfel de sistem?

Asa cum fiecare persoana vrea ca in propria casa sa aiba un aer cat mai curat, de ce nu si-ar dori si un patron de hotel sa ofere clientilor tot ce este mai bun dintre ce e bun?

Daca detii un hotel vei prefera sa instalezi un sistem de ventilatie cu recuperare. Asta in special pentru un nivel ridicat de grija pentru sanatate. Plus ca dupa fiecare client trebuie cat mai bine aerisite camerele, astfel incat sa nu ai plangeri. Daca unul dintre clienti vine cu un animal de companie, nu vei vrea ca urmatorul client sa stie acest lucru, in special daca are alergii in acest sens.

Un astfel de sistem poate fi tot ce ai nevoie pentru a oferi servicii de calitate.

Vrei clienti multumiti? Ai grija de sanatatea lor!

Clientii in general stiu sa aprecieze orice detaliu. Un sistem de ventilatie este probabil esential intr-un astfel de spatiu, motiv pentru care nu ar trebui sa pierzi din vedere instalarea unuia.

Daca vrei clienti multumiti care sa se intoarca la hotelul tau atunci cand au ocazia, atunci este important ca in fiecare camera sa fie un aer cat mai curat, astfel incat sa nu apara probleme de sanatate pentru cei mai sensibili. Cu siguranta vor aprecia si diferentele se vor simti.

Echipa pe care te poti baza este Altecovent

Daca te-ai decis si stii ce este bine atat pentru tine cat si pentru clientii tai, atunci mai ai nevoie de o echipa pe care sa te bazezi in ceea ce priveste montarea unui astfel de sistem. Afla ca echipa Altecovent este cea care te poate ajuta. Vei gasi pe site-ul lor ventilatiecurecuperarecaldura.ro variante de sisteme de ventilatie centralizate sau descentralizate.

Daca nu stii ce sa alegi sau ce ar fi mai util in functie de spatiul de care dispui, afla ca ei te pot ajuta sa alegi, iti vor prezenta variante potrivite. Cert este ca te pot ajuta atat cu produsul in sine, avand pe stoc disponibila o gama variata de sisteme de acest gen, dar si cu montarea sistemului, cu fiecare etapa in parte.

Investitii inteligente, avantaje pentru viitor

In ceea ce priveste costurile, un astfel de sistem poate fi destul de costisitor. Ideea este insa ca o astfel de investitie poate fi o alegere inteligenta pentru viitor. Asta pentru ca te poate ajuta sa economisesti resurse materiale in fiecare luna.

Sanatatea este mai presus de toate, deci investitia este una avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Poti vedea pe site fiecare produs in parte, alaturi de pretul pentru fiecare dintre ele. Cert este ca toate sistemele sunt de la branduri renumite in domeniu, precum Ventoxx sau GetAir.

Acceseaza site-ul si contacteaza reprezentantii pentru mai multe informatii si chiar pentru o cotatie de pret pentru instalarea unui astfel de sistem in hotelul pe care il detii.

Contact:

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Corund, Harghita

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.