Afaceri de succes in 2016

Mai este putin pana cand vom intra in anul 2016, un an in care ne propunem sa facem mai multe lucruri si sa avem mai multe realizari. Un gand pe care multi oameni il au in minte este acela de implinire pe plan profesional. Foarte multe persoane se gandesc sa isi intemeieze o afacere proprie.

Avand in vedere ca orice antreprenor isi doreste sa dezvolte o afacere profitabila sau sa gaseasca o idee de afacere castigatoare, in continuare vom discuta despre principalele idei care par sa functioneze in domeniul afacerilor pentru anul 2016. Iata este topul ideilor de afaceri pentru anul 2016:

Magazin online

In ultima vreme, domeniul online a castigat foarte mult teren, mai ales, avand in vedere faptul ca din ce in ce mai multe activitati se desfasoara in acest plan. Un magazin online poate fi o idee de afacere mai mult decat profitabila. Trebuie sa luati in considerare ca avand un magazin online nu va trebui sa platiti chirie pentru spatiu si nici nu va trebui sa platiti un angajat care sa se ocupe de activitate, atat timp cat aveti suficient timp liber la dispozitie.

Un magazin online poate fi o afacere care tine capul topurilor si in anul 2016, fiind o sursa perfecta de suplimentare sau de obtinere a profitului. Cel mai important factor de care trebuie sa tineti cont in momentul in care detineti un magazin online este faptul ca va trebui sa va promovati in locurile potrivite. Promovarea poate fi considerata cheia succesului afacerii dvs.

Second Hand

Va doriti sa castigati bani fara sa investiti prea mult? Un second hand poate fi cea mai buna solutie. In cazul in care aveti o astfel de afacere nu va trebui sa investiti foarte multi bani. Mai exact, pentru inceput este suficient sa investiti 5000 de lei. Nu trebuie sa mergeti in Anglia, Franta, Spania, Italia, Austria sau Scotia sa cumparati haine deoarece le puteti procura en gros de la importatorii din intreaga tara, la preturi foarte mici.

Afacerile cu haine la mana a doua sunt foarte lucrative. In Germania, o tona de haine second hand se vinde cu aproximativ 300 de euro. Faptul ca dvs. veti sorta hainele va face ca preturile sa creasca. Exporturile catre tarile africane costa in schimb aproape 1000 sau 1500 de euro/ tona, in functie de calitatea produselor si de tarile de destinatie.

Casa de amanet

In cazul in care aveti o suma mai mare de bani si va doriti sa investiti intr-o afacere profitabila, o casa de amanet poate fi o solutie foarte buna. Trebuie sa luati in considerare ca de la inceputul crizei economice numarul caselor de amanet s-a dublat. In timp ce zeci de societati comerciale si-au sistat activitatile din cauza problemelor financiare, altele scot profit chiar din lipsa banilor. Casele de amanet sunt afaceri care infloresc in capitala dar si in alte orase ale tarii.

Pariuri sportive, jocuri

Un profit enorm il detin proprietarii caselor de pariuri. Studiile demonstreaza ca pe plan local exista mai mult de 2000 de case de pariuri, toate profitabile. In fapt industria jocurilor de noroc a fost tot timpul o optiune profitabila, motiv pentru care infiintarea unei astfel de afaceri poate fi de asemenea o idee foarte buna.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.