Adio starilor de anxietate

Suntem conceputi pentru a trai. Avem de-a face in fiecare zi cu diferite lucruri care ne fac sa avem diferite sentimente, din ce in ce mai intense sau mai putin intense.

De foarte multe ori oamenilor le este foarte teama sa mai faca diferite actiuni tocmai din cauza ca le este teama de ceea ce s-ar putea intampla sau de sentimentele pe care ar putea sa le aiba.

De foarte multe ori suntem agitati, ne este teama ca ni s-ar putea intampla ceva rau, simti deseori ca s-ar putea ca inima sa ti-o ia la goana si sa nu te poti concentra. Ei bine, aceste manifestari ale anxietatii pot fi prevenite si eliminate o data cu administrarea unor tratamente din natura. Iata care sunt elementele din natura care pot combate stari;e de anxietate:

Uleiul esential de levanda este foarte bun atunci cand este foarte stresat si  nervos. Aceasta planta are puternice proprietati calmante asupra sistemului nervos. Astfel, o solutie rapida va fi uleiul esential de levanda. Ceea ce trebuie sa faceti este sa mirositi sau sa puneti doua, trei picaturi de ulei esential de levanda intr-un bol cu apa calduta si sa inspiri adanc. Astfel, te vei simti mult mai bine iar starile de teama si de anxietate vor fi cobatute imediat.

Se pare ca s-a facut un experiement si s-a pus ulei de levanda in salile de asteptare a unui cabinet stomatologic. Efectul? Se pare ca oamenii au fost mult mai putin tematori si nu au mai avut probleme cu teama de stomatolog.

Ceaiul de musetel este de asemenea foarte bun pentru starile anxioase. Cand simti ca nu mai poti trebuie sa incerci sa iti aduni gandurile, sa te opresti din orice alta activitate, sa respiri adanc si sa iti faci o cana cu ceai de musetel. Este vorba despre o planta cu proprietati calmante. Pune o cana de apa fierbinte peste o lingura de flori de musetel uscate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.