Acumularea kilogramelor in plus

Daca ne vom gandi sa intrebam femeile despre parerea pe care o au despre felul in care arata, vom observa ca cei mai multi dintre ele nu sunt multumite de acest lucru. Vorbim despre faptul ca indiferent de felul in care arata, femeile isi doresc de regula sa aiba caracteristici exact contrar celor pe car ele au deja.

Femeile care au parul drept il vor cret, care il au cret il vor drept sau femeile cu forme isi doresc sa fie plate si invers. Ei bine, ne va fi foarte grue sa gasim o femeie care sa fie multumita 100% de felul in care arata.

De obicei, principala cauza pentru care femeile isi fac griji este problema kilogramelor. Femeile nu sunt mai nicioodata multumite de felul in care arata, cele mai multe dintre ele fiind obserdate de gandul de a fi slabe. Exista o serie de greseli pe care femeile le fac atunci cand se alimenteaza. Iata care sunt acestea:

Micul dejun

Foaerte multe persoane nu acorda importanta acestei mese. Ei bine, chiar daca nu te trezesti cu foamen trebuie sa manaci ceva imediat dupa ce ai facut-o. Potrivit unui studiu publicat in Nutrition Journal, nu orice fel de mic dejun este eficient, ci unul bogat in proteine – din carne, oua, fructe oleaginoase etc. – pare-se datorita faptului ca acesti nutrienti favorizeaza eliberarea de dopamina, un neurotransmitator care te ajuta sa iti gestionezi poftele mai eficient!

Portii mari

Conform principiilor si conceptelor din popor, am fost obisnuiti cu gandul ca este politicos sa mancam totul din farfurie. Ei bine, acest lucru este foarte gresit pentru organism. Problema ar putea fi ca nu te poti multumi cu atat si intotdeauna ceri o portie suplimentara! Iar de aici kilogramele nu fac decat sa se acumuleze.

Trebuie sa mancam atat cat ne cere organismul si sa nu exageram cu aceste lucruri. Astfel nu vom reusi sa ne mentinem intr-o stare fizica optima.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.