Activitati fericite

Exista oare o reteta, o cheie a fericrii? Sigur ca exista lucruri care ne fac sa fim fericiti. Exista lucruri care contribuie foarte mult la fericirea noastra chiar daca nu ne dam seama. Privim in jur si observam cum fiecare persoana ravneste la acelasi lucru si isi doreste sa aiba parte de momente fericite care sa ii bucure sufletul. Sigur ca de cele mai multe ori nu stim ce ar trebui sa facem pentru a ajunge la absolutul sens al cuvantului fericire.

Cu siguranta niciodata nu vom fi maximum de fericiti pentru ca ne vom uita in jur si vom observa de fiecare data alte sensuri ale cuvantului fericire. Cu totii ravnim la aceste momente si nu mai realizam ca lucrurile marunte sunt cele care ne fac fericiti.

Exista cateva lucruri care ti se vor parea bizare insa cercetatorii au descoperit ca sunt lucruri care bucura sufletul. Iata ce trebuie sa faci daca iti doresti sa fii fericit.

Drame

Se pare ca asa cum afirma si cercetatorii, filmele drama sau simplul fapt ca privim sau auzim o drama care se intampla, ne fac sa fim mai fericiti. Se pare dupa vizionarea sau ascultarea unei drame vom reusi sa apreciem mlt mai mult ceea ce avem iar acest lucru ne va face sa fim oameni fericiti.

Zambet fals

Cu siguranta ca ati auzit despre multe persoane care spun ca in momentul in care se simt rau incep sa rada iar acest lucru le imbunatateste starea de psihic. Ei bine, este adevarat. Se pare ca un zambet poate sa anuleze stresul sau starile tensionate si astfel vom reusi sa fim fericiti.

De asemenea, studiile au aratat ca persoanele care zambesc au un ritm cardiac mai lent, asadar sunt mult mai linistite. Solutia? In moemntul in care va simtiti tensionati este neaparat sa zambiti.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.