4 motive pentru a calatori cu o masina inchiriata

Foarte multi considera cazarea ca fiind cel mai important element al unei calatorii, indiferent daca e vorba despre ceva in interes personal sau de serviciu. Este si normal, cazarea este importanta, insa nu este singurul aspect care prezinta o importanta deosebita.

Transportul conteaza de asemenea foarte mult. Se poate opta pentru cel feroviar, pentru autocare sau autobuze, se poate alege masina personala sau o masina inchiriata. Aceasta din urma varianta este tot mai solicitata, prin urmare va vom prezenta cele 3 motive principale pentru care este recomandat sa se calatoreasca cu o masina inchiriata.

1. Calatoresti in ritmul tau

E unul dintre cele mai placute lucruri de care ai parte atunci cand alegi o masina inchiriata. Nu mai depinzi de un program fix precum cazul trenurilor, autocarelor sau autobuzelor, poti sa te pornesti oricand la drum si poti face oricate opriri doresti. Spre exemplu, daca ti se face foame la un moment dat, poti opri si poti savura o masa la un restaurant ce ti se pare atractiv.

2. Economisesti

Unii ar putea considera ca a inchiria o masina este foarte costisitor. Aleg sa foloseasca astfel masina personala, insa nu tin cont de toate cheltuielile pe care le aduna de-a lungul unui an. Taxe, impozite, asigurare, inspectii si revizii, schimburi de consumabile si lista poate continua – la o masina inchiriata insa toate aceste griji nu mai sunt ale celui ce conduce, ci ale societatii de inchirieri auto. Economia poate fi si mai mare daca se tine cont de faptul ca o masina poate fi inchiriata la costuri foarte avantajoase, mai ales daca perioada inchirierii este mai indelungata.

3. Eviti uzura masinii personale

Pentru cei care vor sa evite uzura masinii personale, care ajunge sa coste destul de mult in timp, alternativa inchirierii este optiunea ideala. Orice element de uzura al masinii personale isi face simtita prezenta printr-o cheltuiala, in schimb la o masina inchiriata aceasta grija este inlaturata, tariful incluzand si o oarecare marja in acest sens.

4. Ai parte de o noua experienta de a conduce

Multi doar viseaza sa conduca anumite modele de masini, multumindu-se cu masina personala in schimbul cumpararii uneia noi. Din acest punct de vedere, o masina inchiriata schimba in totalitate perspectiva. Oricine doreste sa conduca un anume model, chiar lansat recent pe piata, are aceasta ocazie apeland la firmele de rent a car.

Aici va oferim si o recomandare: noul cardigi.eu rent a car Iasi, Focsani si Bacau. Este vorba despre o firma de inchirieri masini cu un parc auto diversificat, care poate sa multumeasca exigentele oricarui sofer.

Fiecare calatorie are specificul ei:

  • poate fi vorba de o deplasare in interes de serviciu, intr-un oras aglomerat; in aceasta situatie o masina inchiriata din clasa compacta, cu un consum redus de combustibil reprezinta optiunea ideala;
  • poate fi vorba despre un concediu petrecut impreuna cu familia sau prietenii; pentru confort sporit si spatiu suficient pentru bagaje, o masina incapatoare sau un mini-van inchiriat este alternativa perfecta;
  • poate fi vorba despre prezenta la un eveniment deosebit, unde conteaza impresia creata; o masina inchiriata din clasa de lux va reusi sa ofere efectul dorit.

Economie, convenienta, confort si noutate din punct de vedere al experientei de a conduce – aceste 4 elemente inclina cu siguranta balanta in favoarea alegerii unei masini inchiriate pentru a calatori.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.