3 perspective predominante asupra masajului erotic

Probabil ca ai auzit si tu de expresia „minte sanatoasa in corp sanatos”. Grecii sunt cei care au descoperit beneficiile miscarii asupra sanatatii fizice si psihice, iar mai apoi babilonienii si egiptenii erau uimiti de proprietatile terapeutice ale miscarii. Masajul este o metoda veche de relaxare practicata inca din Antichitate dupa activitati fizice solicitante, precum luptele. Tot in acele timpuri se descopereau si uleiurile cu arome imbietoare folosite in timpul masajului.

Iata ca in prezent, masajul erotic este ceva normal in tarile civilizate. Ma refer la Germania, Olanda, Austria si chiar Marea Britanie, unde piedicile legate de mentalitate si prejudecati au fost demult eliminate.

In Romania masajul erotic reprezinta un subiect controversat, dat fiind faptul ca se lupta se poarta intre 3 mentalitati diferite. Unii il considera un moft, pe cand altii o necesitate. Exista si a 3 a categorie de oameni care percep masajul erotic drept un subiect tabu si evita pana si sa discute despre acest subiect.

Iata cele 3 categorii sociale sau cele 3 viziuni diferite asupra masajului erotic.

Masajul erotic este un moft

Este vorba despre un procent de 30% din totalul mentalului colectiv care a ramas inclestat in convingerile comuniste. Din pacate sunt tot aceleasi persoane care sustin ca educatia sexuala in scoli nu are ce cauta iar videochatul este un loc de munca josnic si imoral. Este usor de depistat aceasta tipologie, intrucat nu rateaza nicio ocazie de protest si incearca sa convinga si restul oamenilor sa creada ca ei.

Probabil ca ai asistat si tu la o discutie in care cineva sustinea ca masajul erotic nu reprezinta altceva decat un moft. Argumentele se bazeaza in mare parte pe faptul ca erotismul este un concept modern, un serviciu destinat oamenilor cu bani care sunt mereu in cautare de noi metode de relaxare. Ei bine, lipsa de informare este mai mult decat evidenta in acest caz si vei afla imediat de ce spun asta.

Masajul erotic – inca tabu pentru multi

O mare parte dintre romani evita sa abordeze acest subiect, fie din rusine, fie din teama de a nu fi judecati. Ca in orice societate, exista anumite fapte, evenimente, subiecte despre care nu se poate discuta liber, fara constrangeri sociale. Suntem in secolul XXI si ar fi bine sa renuntam la prejudecati, sa ne sustinem cu fermitate punctele de vedere si sa spunem mereu ceea ce gandim. Cu alte cuvinte, este timpul sa lasam statutul de „tabu” undeva in urma si sa imbratisam prietenos aceasta metoda de relaxare in spatele careia se ascund o multime de efecte benefice pentru intregul organism.

Necesitatea unui masaj erotic

In realitate, masajul erotic se descrie ca fiind o metoda de relaxare suprema care te ajuta sa te detensionezi si sa uiti de griji si de probleme. Frecventarea unui erotic massage salon devine o necesitate acolo unde se doreste o sanatate psihica de fier rezistenta la incercarile de zi cu zi si in acceasi masura, relaxarea si detensionarea musculaturii.

La Salon Artemis poti avea parte de momente tandre, senzuale si provocatoare, deci de o experienta memorabila. Depinde numai de tine daca decizi sa lasi inhibitiile in urma si sa iti rezervi la finalul fiecarei saptamani cateva momente de rasfat. Preturile accesibile sunt destul de atractive, deci nu se vor opune in calea domnilor care nu vor sa se priveze de nicio placere pe care viata le-o ofera.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.